het verblijf

Geniet zoveel als je kan...

Van alles, maar vooral van jullie verblijf bij Natuurhuisje LOTUS.

De woning heeft 2 slaapkamers, een mooie badkamer en een ruime woonkamer, eventueel met de mogelijkheid om één extra slaapplek in de woonkamer te creeëren. In de moderne keuken vind je diverse elektrische apparaten zoals een vaatwasser, combi oven en een Nespresso koffiezetapparaat. 

Via de keuken stap je in een prachtig buitenverblijf waar je fijn kunt wegdromen voor de openhaard en tegelijkertijd kan genieten van het prachtige uitzicht.

In de grote tuin is er van alles te zien en te beleven. Denk aan prachtige bloemen en het spotten van  eekhoorntjes en konijnen. Daarnaast kun je bubbelen in de jacuzzi, opwarmen in een van de sauna’s óf afkoelen onder de buitendouche. En dat is nog maar het begin, want  ook in de fantastische omgeving is er genoeg te doen als je eropuit wilt gaan.

Vanwege de hygiënische redenen en het feit dat er veel dieren rondlopen, zijn honden niet toegestaan.

''Deze plek is GEWELDIG'' - Ellen -

Diverse zithoeken

Of het nou prachtig zonnig weer is, een koude winterse dag of een dag vol met regen... Er is altijd een heerlijke plek om te vertoeven!

Vorige slide
Volgende slide

De tuin

Genieten van een gigantische tuin met een diversiteit aan mooie bloemen, rondhuppelende konijntje, eekhoorntjes, vogeltjes en ontzettend veel vlindertjes.

Vorige slide
Volgende slide

De wellness faciliteiten

Weer of geen weer, genieten is gegarandeerd dankzij de wellness faciliteiten.

Vorige slide
Volgende slide

Extra mogelijkheden

Tijdens het verblijf bij Natuurhuisje LOTUS zijn bovenstaande extra opties om af te nemen.
Wens je hierover meer informatie? Neem gerust contact op.